Divat

A Lacoste cipő könnyű és sportos viselet

A Lacoste cipő könnyű és sportos viselet

A Lacoste márka René Lacoste teniszjátékos nevéhez köthető, és a híres krokodil logó gyorsan ismertté vált világszerte. A márka főként sportruházattal foglalkozik, amelyből természetesen a kiváló minőségű lábbelik sem hiányozhatnak. Ma már többféle parfümmel is jelen van a Lacoste a piacon, melyek ugyanazt a játékosságot, nyugodtságot és egyszerűséget tükrözik, amelyek oly jellemzőek a márka cipőire és ruházatára is. Az ecipo.hu a Lacoste cipők viselését nem csak sportolás, hanem egyes modelleket hétköznapi öltözködés mellé is javasolja. Akár elegáns ruhák is kiegészíthetőek egy jól megválasztott cipővel, a klasszikus fekete, vagy például barna színben.

Lacoste: fókuszban a kényelem

 

Amikor arról esik szó, hogy legtöbben mit tartunk fontosnak a cipőválasztásnál, akkor a kényelem rendszerint a vezető szempontok között szokott helyet kapni. Nem véletlen, hiszen több órán keresztül, vagy akár egész nap csak olyan cipőt viselünk szívesen, amely minden szempontból illeszkedik lábunkra, és biztosítja a kényelmet. A márka lábbelijei remek választásnak bizonyulnak tulajdonképpen alkalomtól függetlenül, és a kínálatban a sportos fazonok kedvelői éppen úgy megtalálhatják kedvencüket, mint azok, akik inkább a laza elegancia hívei.

 

Papucsok otthonra és strandra

 

A Lacoste nem csak azokra gondol, akik a sportcipők és a teniszcipők iránt érdeklődnek, hanem a papucsot beszerezni kívánókra is. A piros és kék színek remekül megállják a helyüket otthonra, de ha uszodába, vagy strandolni indulunk, akkor nem hiányozhatnak a csomagból ezek a darabok. A kék szín egyébként igen jellemző a Lacoste lábbelijeire, hiszen nagyon sok fazonról visszaköszön ez. Hasonlóképpen gyakran álmodnak meg a tervezők fehér, bézs, vagy éppen fekete színű cipőket, de a nőies rózsaszínek, bordók és pirosak is elérhetőek a kínálatban. A márka már számtalanszor bebizonyította, hogy úgy tud újat hozni új kollekcióival, hogy közben megőrzi a rá jellemző letisztult, mégis izgalmas jegyeket.

 

Az átmeneti hónapok nagy kedvencei

 

Ugyan a márka viszonylag kevés hosszú szárral rendelkező változattal várja a vásárlókat, de korlátozott számban ezek is megtalálhatóak a választékban. Alapvetően azonban elmondható, hogy az átmeneti hónapok és a nyáresték kedvelt viseleteinek számítanak a Lacoste cipők, amelyek között a sportolni vágyók éppen úgy rábukkanhatnak új kedvenceikre, mint azok, akik egy laza szettet szeretnének összeállítani üzleti megbeszélésre, randevúra vagy városnézés mellé.

 

Megkötős és bebújós

 

A klasszikus cipőfűzős darabokon túl a Lacoste gondol azokra is, akik a bebújós teniszcipőket szeretnék előnyben részesíteni. Kevés kényelmesebb dolog létezik annál, mint amikor csak egyetlen mozdulattal felvesszük a cipőt, és máris irány az utca. A férfiak nagy kedvenceinek számítanak ezek a darabok, melyek ráadásul remekül variálhatóak akár rövidnadrággal, akár farmerrel vagy egy kissé elegánsabb nadrággal is. A Lacoste cipőiben éppen az a jó, hogy kiválóan variálhatóak, többféle szett mellé is ideálisnak bizonyulnak, és a sportos öltözéktől a laza eleganciáig sokféle megoldás rejlik bennük. Időtálló minőségüknek hála hosszú éveken keresztül hű társunk lesz a mindennapokban.

 

Kényelem a vásárlásban

 

A Lacoste által nyújtott kényelmet élhetjük át az online vásárlás során is, hiszen a márka cipői már webáruházon keresztül is elérhetőek. A korrekt árak széles választékkal társulnak, és így mindenki találhat kedvére való darabot az aktuális kínálatban. Kövesd figyelemmel a Lacoste újdonságait, és találd meg kedvenc lábbelijeidet néhány kattintással!