Győr

A sokoldalú és tartós Transformers játékok

A sokoldalú és tartós Transformers játékok

A szuper- és akcióhősök világa mindig is elvarázsolta a kicsiket, függetlenül attól, hogy még csak képregényekben vagy később a TV készülékek képernyőjén találkozhattak velük, esetleg már a legújabb számítógépeken, hordozható kütyüken láthatják a kedvenceiket.

Talán a mai gyerkőcök nem is gondolják, hogy az oly népszerű Transformers játékok 1984-ben láttak először napvilágot és a járművekké, fegyverekké átalakuló robotokról először képregényt, majd rajzfilmeket, rajzfilmsorozatokat, a 2000-es években pedig mozifilmeket is készítettek róluk. Hiszen a Transformers játékok ma is a legkeresettebb és legkedveltebb játékszerek közé tartoznak, így még sokan a felnőttek közül sem gondolnak arra, hogy ezeknek már ekkora múltjuk van. Pedig komoly utat jártak be az átalakítható robotok a mai változatokig, amiket minden gyerek, kortól és nemtől függetlenül nagy izgalommal, hihetetlen kézügyességgel varázsol át, hol emberszabású robotgéppé, hol valamilyen járgánnyá vagy technikai eszközzé. Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretnek ezekkel játszani, felidézni a filmekben, rajzfilmekben látott történteket, ehhez pedig meg is találják az érdeklődésüknek meg a koruknak megfelelő változatokat. 

 

Ugyanis a Transformers játékok több verzióban is kaphatóak, hiszen vannak, amiket egy mozdulattal lehet a különböző állapotok között váltogatni, másokhoz 5-10 lépés is kell, hogy új formát öltsenek, persze akadnak egészen bonyolult és komplex variánsok is, amelyek a legügyesebbeket is megdolgoztatják. A legnagyszerűbb, hogy bátran próbálkozhatnak a gyerekek a Transformers játékok akármelyikével, tönkretenni nem igazán tudják egyiket sem. Rendkívül strapabíró és erős anyagokból készítik ezeket, illetve az összeillesztéseket is úgy oldják meg a fejlesztők, hogy a sokadik átalakítás is ugyanolyan gördülékeny lehessen, mint az első. Tehát, a Transformers játékok jó befektetést jelentenek, hiszen garantáltan sokáig hű társaik lesznek a kis tulajdonosaiknak, akik szívesen veszik elő ezeket újra meg újra. A fantáziájuknak és felnőtteket megszégyenítő képzelőerejüknek hála, mindig ki tudnak találni valamilyen sztorit, amiben a Tranformers játékok lehetnek a főszereplők és ők maguk alakíthatják a történések fonalát. A robotok lehetnek pozitív és negatív hősök is, illetve ha rendelkezésre áll több a Transformers játékok közül, akkor két ellenséges csapatot is alkothatnak. Ha Ön is szeretné megajándékozni a gyermekét ilyen nagyszerű és sokoldalú gyerekjátékokkal, amelyek biztosan nem kerülnek néhány nap múlva a sarokba, illetve nem is törnek el pár használat után, akkor keresse fel a jatekwebshop.hu webáruházat és válogasson a Transformers játékok hosszú sorából!