Győr

Bővítette kapacitását az Audi Hungaria Zrt.

Bővítette kapacitását az Audi Hungaria Zrt.

Tizenötezer négyzetméterrel növelte gyártóterületét az Audi Hungaria Zrt., amellyel az exkluzívszéria-gyártás kapacitását növelte a szerszámgyárában.

A győri székhelyű járműgyártó közleménye szerint a jövőben naponta százhúsz egyedi Audi és Volkswagen modellhez szállítanak karosszériaelemeket. Ehhez modern gyártóberendezéseket helyeztek üzembe és tovább digitalizálták a termelést. Jelenleg 680 ember mintegy 52 ezer négyzetméteren gyárt szerszámokat prés- és karosszériaüzemek számára Győrben, valamint karosszériaelemeket a Volkswagen konszern modelljeihez. 

 

Bővítette kapacitását az Audi Hungaria Zrt.

Modern gyártóberendezéseket helyeztek üzembe és tovább digitalizálták a termelést

 

Győrben motorháztetőket, csomagtartókat, ajtókat, sárvédőket és oldalfalelemeket is készítenek. A közlemény idézi Achim Heinflinget, az Audi Hungaria igazgatóságának elnökét, aki szerint a győri Közép-Európa egyik legnagyobb szerszámgyára, amelyet komplexitása teszi egyedivé. A szerszámgyárban a prés- és karosszériaüzemek számára terveznek, konstruálnak és gyártanak szerszámokat. Jelenleg mintegy 12 900 embert foglalkoztat az Audi Győrben.