Győr

Megújult az Erste győri fiókja

Megújult az Erste győri fiókja

Az Erste Bank Hungary Zrt. átalakította és kibővítette győri bankfiókját. Az átadón Somlai László, a bank private banking vezetője hangsúlyozta: a privát banki szolgáltatásban tavaly mintegy ötezer milliárd forintnyi vagyont kezelt az Erste.

Az ötezer milliárd forintból a győri régióban mintegy harminc milliárd forintot kezelnek. Kovács Dániel vállalati üzletág régióvezető arról beszélt, hogy a győri régióban 11 százalékkal növelte vállalati ügyfélszámát tavaly a harmadik negyedév végéig az Erste, a vállalati ügyfélszám növekedésén belül a hitelt kapó ügyfelek száma húsz százalékkal emelkedett. 

 

Az Erste Bank Hungary Zrt. átalakította és kibővítette győri bankfiókját

A győri bankfiókban napi 300-350 ügyféllel foglalkoznak


Marton Anita, a lakossági üzletág régióvezetője elmondta, hogy az idén kétszáz éves osztrák Erste magyarországi fiókintézetei közül az elsők között nyitotta meg a győri fiókot 1927-ben. Ferenczi Ildikó fiókvezető elmondta, hogy a mostani fejlesztés során két fiókot egyesítettek több mint hétszáz négyzetméteren, ahol egy 24 órában működő önkiszolgáló zónát is kialakítottak. A cél, hogy az ügyfelek változó igényeit minél szélesebb körben elégítsék ki. Jelenleg 23 ember foglalkozik a napi 300-350 ügyféllel.