Győr

Megújult és bővítették a Bóbita Óvodát

Megújult és bővítették a Bóbita Óvodát

Több mint 340 millió forintból a Szövetség utcai Bóbita Tagóvoda felújítása és bővítése befejeződött, a fejlesztés keretében két új foglalkoztatót és egy tornaszobát alakítottak ki kiszolgáló helyiségekkel együtt.

Borkai Zsolt polgármester a beruházással kapcsolatban hangsúlyozta, az önkormányzat számára kiemelt terület az óvodák fejlesztése, hiszen "a mai óvodások jelentik a város jövőjét". Győrben mintegy négyezer óvodás gyermekkel foglalkoznak, a fejlesztések pedig az ő ellátásukat szolgálja: a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból valósult meg a révfalui óvoda, és több intézmény fejlesztése fejeződik be hamarosan.

 

Megújult és bővítették a Bóbita Óvodát Győrben - forrás: gyor.hu

Több mint 340 millió forintból valósult meg a Szövetség utcai Bóbita Tagóvoda felújítása és bővítése

 

A megújult Bóbita Óvoda kibővített épületében aulát, közel 85 négyzetméteres tornaszobát, szertárat alakítottak ki, az emeleti részen pedig két új foglalkoztatót előtér-öltözővel, és mosdóhelyiségekkel. Az udvaron korszerű játékokat helyeztek el, valamint bútorokat, berendezési tárgyakat és fejlesztőeszközöket szereztek be. Négy új parkolóhelyet is kialakítottak, az épület tetejére pedig napelemet szereltek.

 

/T.D.