A héten is folytatódik a Győri Reneszánsz és Barokk Hét programsorozat

Még a héten is rendeznek programokat a Győri Reneszánsz és Barokk Hét keretein belül. A programsorozat július 3-ig tart. 

Július 3-ig tart a Győri Reneszánsz és Barokk Hét, amelynek keretein belül közel egy héten keresztül koncerteket, illetve ének, valamint hangszeres mesterkurzusokat is tartanak a program szervezői. A régizenei találkozót már tizenkettedik alkalommal rendezik meg a városban. 

A programsorozat a Bacchus Consort régizenei együttes koncertjével indult el, majd a Custos Consort régizenei együttes, illetve a Solis Consort Régizenei Műhely koncertjével folytatódott az előző napokban. Június 30-án Horváth Anikó csembalóművész tart előadást az régizenei érdeklődőknek.

gyori_het_torzs

A győri programsorozat a régizenét kívánja feleleveníteni

Július elsején a Kápolnakoncertet hallgathatják meg a látogatók a Duo Spirito előadásában, majd az utolsó előtti nap a mesterkurzusok hallgatóinak koncertje lesz látható. 

Az utolsó napon, július 3-án tartják a záró koncertet, még pedig a győri Harmónia-teremben. A rendezvények egy részére a belépés ingyenes, a szervezők azonban felhívták rá a figyelmet, hogy a koncerteket és a kurzusokat csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek látogathatják. 

Forrás: XII. Győri Reneszánsz és Barokk Hét hivatalos honlapja
CS.SZ.