Audi Hungaria díjakat osztott Győrben

Az Audi Hungaria számára fontos az, hogy részt vegyen a jövő generációjának oktatásában, így a duális képzésben tanulók legjobbjait díjazta.

Az Audi Hungaria és társintézményei már több, mint 20 éve tartanak a közös cél felé, együtt kívánják oktatni a jövő generációját. A program részeként évente száznál is több diák szerez modern szemléletű elméleti háttérrel gyakorlati tudást. A duális képzésen végzett diákok legjobbjait díjazták idén is.
 
Az Audi logója.
 
 
14 különböző szakma közül választhatnak a diákok, akik már az iskolában, tanulmányaik mellett jártasságot szerezhetnek a választott területen. Ami még fontosabb, hogy a végzett diákok többsége az Audi Hungaria győri vállalatnál kezdhette meg pályáját. 
 
Az Audi Hungaria a legújabb technológiákkal és digitális eszközökkel felszerelve halad a jövő felé. Hatékonyságukat növeli többek között a digitális polcfeliratozó vagy az 5G hálózatok kiépítése is. 
 
A vállalat a diákjainak olyan magas szintű oktatást nyújt, mely biztosítja a fiatalok és a cég helytállását a legújabb technológiával támogatott jövőépítésben. 
 
Forrás: audi.hu; ikk.hu
Kép forrása: pixabay; pexels - jogtiszta fotók 
H.A.