Győri hallgatók segítik a főváros legnagyobb egészségügyi fejlesztését

A győri egyetem építészhallgatói segítik Budapest jelenlegi legnagyobb egészségügyi beruházását. 

A győri Széchenyi István Egyetem építészhallgatói segítenek a budapesti Szent János Kórház nagyberuházásában és fejlesztési folyamataiban. A projekt a jelenlegi legjelentősebb fővárosi kórház fejlesztés

A beruházásban a Széchenyi István Egyetem hallgatói azáltal tudnak részt venni, hogy az intézmény szoros kapcsolatot ápol a TSPC Csoporttal. Az egyetem számára fontos, hogy minél gyakorlatiasabb képzést biztosítson hallgatóinak, ezért folyamatosan új gazdasági kapcsolatokra kíván szert tenni. 

gyor_epiteszet_torzs

5 győri építészhallgató segíti a fejlesztést

A csoport kiemelkedőnek mondható a 3D és a BIM technológiában, így már a tervezés elején képesek szimulálni az elképzelt épületet. Az említett projektben a győri hallgatók munkája, hogy besegítsegenek a 150 ezer négyzetméteren megújuló Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő területén. A TSPC Csoport és a hallgatók feladata, hogy elvégezzék a szükséges generáltervezési teendőket. 

Az egyébként győri alapítású TSC Csoport már több éve együttműködik a helyi egyetemmel, jelenleg pedig 5 hallgatónak biztosítanak munkát a projekt során.  

Forrás: Széchenyi István Egyetem hivatalos oldala, TSCP Csoport
CS.SZ..