Ismét bővül Győrben az Audi

Újra tovább bővíti magyarországi tevékenységeinek és szolgáltatásainak listáját az Audi. 

Az Audi Hungaria Zrt. újabb leányvállalat létrehozását jelentette be Magyarországon. Az új vállalat a bejelentések alapján 2023 első hónapjaiban kezdi meg a működését a városban. A modern tevékenységet az úgynevezett Shared Competence Center projekt név alatt indítja el az Audi Győrben. 
 
A Shared Competence Center-ben a cégek általában különféle kompetencia-alapú szolgáltatásokat hajtanak végre. Az Audi ehhez kapcsolódó szolgáltatásaiban az idei évben is jelentős növekedések voltak tapasztalhatók, amelynek eredményeképp a dolgozói létszám is emelkedett. 
 
audi_22_torzs
Egyre fontosabb Győr az Audi életében
 
Az újonnan megalapított leányvállalat a következő években már olyan folyamatokat is el tud végezni, amelyek nem kapcsolódnak közvetlenül a győri gyárhoz. Ez azt takarja, hogy új beszerzési, pénzügyi és informatikai tevékenységek kezdődnek Győrben.
 
Ahhoz, hogy a fejlesztéseket hiánytalanul el tudják végezni, közel 350 új munkavállalót vehetnek fel Győrben. A virtuális szolgáltatásokat összefogó cég fontos része lesz a jövőben az Audi Magyarországon zajló beruházásainak. 
 
Az Audi Hungaria Zrt. egyébként évente átlagosan mintegy 2 millió motort gyárt le, valamint több mint 170 ezer autó modellt rak össze eladásra készen. 
 
Forrás: MTI
CS.SZ.