Több milliárd forintból fejleszt az Audi

Győrben több milliárd forintot fordít fejlesztésekre 2024-ig az Audi. 

Jubileumi rendezvényen jelentette be az Audi, hogy a következő években több milliárd forintos fejlesztési projektek indulnak a győri gyárban. Az Audi Hungaria épp az ősszel ünnepli, hogy 20 éves lett Műszaki Fejlesztési központ, amely az egész Audi Konszert harmadik legnagyobb fejlesztési központja. A győri központ nagyban hozzájárul a gyártó elektromobilitási jövőjének formálásához. 

gyor_audi_torzs

A győri központban a nagyteljesítményű autók tesztelése is megoldott

A konszern az eseményen bejelentette, hogy a befektetett összegek kétszámjegyűek lesznek euró millióban tekintve, vagyis több milliárd forintos fejlesztések kezdődnek az Audi Hungaria Műszaki Fejlesztési központjában. A beruházásokat a következő két évben fogja végrehajtani a gyártó, a fókuszban pedig az elektromobilitás éa a digitalizáció lesz. Nagyteljesítményű elektromos motorok és hajtások számára is fejlesztenek majd ultarmodern vizsgálóberendezéseket. 

Az Audi számára a győri központ meghatározó pillért játszik a mindennapi gyártás és fejlesztések során. A gyár célja, hogy még több és még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsanak a Volkswagen Konszernnek, ezért a következő hónapokban még erőteljesebben tanulmányozzák a jövő szempontjából kiemelt fontosságú területeket. 

Forrás: Audi
CS.SZ.