Új önvezető szállítójárművek a győri Audinál

Hat vezető nélküli szállítójárművet helyezett üzembe Győrben az Audi, köszönhetően a Jungheinrich vállalattal történő együttműködésnek. 

A hamburgi székhelyű Jungheinrich vállalattal működött együtt az Audi, amely által hat vezető nélküli szállítójárművet helyeztek üzembe a győri gyárban. A hamburgi cég a logisztikai területén számít vezető vállalatnak, magyarországi székhelyük pedig Biatorbágyon található.

Az Audi Hungaria folyamatosan fejleszteni kívánja digitális technológiáját a gyártás és a logisztikai területén is, ennek köszönhető a legújabb együttműködés is. A vezető nélküli szállítókat a két literes, négyhengeres Otto-motorgyártás területén hasznosítja majd a német prémium autógyártó Győrben. 

audi_szallito_nelkuli_torzs

Egyre több az automatizált részleg a győri Audinál

A vállalat a közelmúltban a termelésben és a gyártásban egyre több okos-megoldást vezetett be, a korszerűsítéseket pedig a logisztika területén szeretnék folytatni. Egyre több digitális megoldással kívánják gördülékenyebbé tenni a mindennapi munkát és egyre több területen automatizálnák a logisztikai folyamatokat. A cég szerint a digitális megoldások bevezetése nem csak a hatékonyság növeléséhez járul hozzá, hanem a piaci pozíciójuk megerősítéséhez is, hiszen versenyképesebbé válnak általa. 

Az újonnan beszerzett hat vezető nélküli jármű a legmodernebb navigációs technológiát és biztonsági elemeket tudhatja magáénak. A szállító járművek a győri csarnokban több mint 1 kilométeren képesek közlekedni, ahol összesen 57 helyen állnak meg a gyártósor mellett. 

Forrás és képek: TechMonitor, Audi, Portfolio
CS.SZ.