Zöldülő Adyváros

Folytatódnak a Kuopio parkban épülő parkolólemez építésének, valamint a park teljes felújításának előkészítő munkálatai Adyvárosban.

Máthé-Tóth Péter, a győri Útkezelő Szervezet intézményvezetője nyilatkozatában elmondta, több fa át lesz helyezve, az ősz folyamán pedig csaknem száz új fát ültetnek majd el Adyvárosban.
 
Radnóti Ákos , Győr város alpolgármestere és a körzet önkormányzati képviselője kijelentette, hogy az évek óta várt beruházás terveiről, részleteiről, a majdani kivitelezés fázisairól lakossági fórumokon folyamatosan tájékoztatták a lakókat, mi több, éveken át online formában is várták a véleményeket az adyvárosiaktól. 
 
A parkolólemez létesítésével és a park felújításával az ott élők közel 90 százaléka egyetértett és szorgalmazta a parkolási problémák megoldását, egyúttal a park zöldterületének  megújítását, amely most szintén megvalósításra kerül. Az alpolgármester hozzátette, természetesen egy beruházás járhat kellemetlenségekkel, de a végeredmény magáért fog beszélni. A felújítást már nagyon várják az adyvárosiak.
 
G.B.
 
( Forrás:Youtube)